Webdesign - uw online bedrijfspresentatie

  SMALL MKB CORPORATE
Complexiteit simpel middel hoog
Responsive design icon-V icon-V icon-V
HTML5/CSS3 icon-V icon-V icon-V
Content Management
Systeem
icon-X Wordpress
Drupal8
Wordpress
Drupal8
OTAP * icon-X icon-V icon-V
Tekstredactie icon-V icon-V icon-V
Google optimalisatie icon-V icon-V icon-V
Maatwerkkoppelingen icon-X icon-V icon-V
Beveiligingsupdates icon-X icon-V icon-V
Onderhoudscontract icon-X icon-V icon-V

* = Ontwikkel-, Test-, Acceptatie-, Productie-omgevingen

 

SMALL - kleine onderhoudsvrije websites

Vanuit de markt is de vraag ontstaan voor kleine onderhoudsvrije websites. Eenvoudige websites, eigenlijk enkel en alleen een digitaal visitekaartje van uw bedrijf op het internet. Een wat eenvoudig design, welke goed toont op de verschillende devices van tegenwoordig en die goed optimaliseerd is voor Google en andere zoekmachines. Maar wel eentje die niet continue veiligheidsupdates nodig heeft.

Vanuit die gedachte hebben we een oplossing gevonden door een dergelijke website niet op basis van een Content Management Syteem op te zetten, maar puur een responsive design uitgevoerd in HTML5 en CSS3. Platte eenvoudige HTML files die overal, goedkoop gehost kunnen worden en die zelfs zonder onderhoud probleemloos zullen blijven draaien.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden.

MKB - Wordpress websites

Wordpress is 2003 begonnen als een tool om internet blogs mee te kunnen maken, maar is sindsdien verder ontwikkeld en is tegenwoordig een van de meest gebruikte Open Source Content Managment Systemen in de wereld. Met de vele (veelal gratis verkrijgbare) plugins, widgets en themes zijn de mogelijkheden van een Wordpress haast onbegrensd.

Naast het bouwen van websites is een Wordpress bijvoorbeeld ook heel goed geschikt om een webshop mee op te zetten. Met een goed ontworpen Wordpress website als basis is het vrij eenvoudig om zelf content te wijzigen en toe te voegen, zodat u een dynamisch systeem heeft waarmee u jaren vooruit kunt.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden.

CORPORATE - Drupal 8 websites

Drupal is sinds zijn ontwikkeling in 2001 uitgegroeid tot het meest gebruikte Open Source Content Management Systeem ter wereld (CMS) en is uitgegroeid tot een Content Management Framework (CMF). Het Drupal systeem is ook heel geschikt gebleken om complexere websites en webapplicaties mee te ontwikkelen. Tegenwoordig zijn er ook enkele hele grote partijen die Drupal gebruiken voor hun web projecten, de overheid maakt er ook graag gebruik van.

Drupal is goed modulair opgebouwd en geeft ook de designers veel mogelijkheden. Met een goed ontworpen Drupal website als basis is het vrij eenvoudig om zelf content te wijzigen en toe te voegen, zodat u een dynamisch systeem heeft waarmee u jaren vooruit kunt.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden.