Systeembeheer voor het MKB

Ieder bedrijf, hoe klein ook, kan eigenlijk niet meer zonder een IT-netwerk. Met de MKB-server van 1A First Alternative haalt u een betaalbare totaaloplossing voor systeembeheer in huis. Waarom zou u uw tijd verdoen met het zelf aan de praat houden van uw IT?

Betaalbare totaaloplossing voor MKB systeembeheer

Met de '1A First Alternative' MKB-server haalt u de volgende IT-oplossing in huis:

  • Centraal beheerde server voor netwerk, documenten delen, printen, back-ups en telefonie (VoIP)
  • Gemakkelijk overstappen, de MKB-server is een plug & play server
  • Automatische updates en onderhoud van de server
  • Actieve monitoring op afstand
  • Telefonische helpdesk inbegrepen bij de prijs
  • VPN, veilig thuis/op afstand werken met de server op het bedrijf
  • Een totaaloplossing voor systeembeheer voor het MKB voor een vast bedrag per maand
  • Een flexibele schaalbare IT-oplossing voor bedrijven van 3 tot 50 medewerkers

banner 1A MKB server

Geen eigen systeembeheerder meer nodig

Met de MKB-server is een eigen systeembeheerder binnen de organisatie overbodig. Op afstand monitoren wij uw server en voeren we uiterst zorgvuldig onderhoud en updates uit. Onze telefonische IT-helpdesk staat bovendien altijd voor u klaar.

Support zit inbegrepen bij ons totaalconcept: u betaalt een vast bedrag per maand (al vanaf € 200,- per maand, inclusief de hardware) en u komt nooit meer voor onverwachte kosten te staan. De MKB-server is dé totaaloplossing voor IT-beheer voor het MKB!

Zo simpel is IT-beheer

Met de MKB-server kunt u bovendien de meeste taken voor IT-beheer eenvoudig zelf regelen. Het beheren van de IT in uw bedrijf was nog nooit zo simpel! U beheert eenvoudig de e-mailaccounts van al uw medewerkers. U geeft aan welke mappen gedeeld zijn en met wie deze mappen gedeeld zijn. Groupware-software biedt u de mogelijkheid om één centrale digitale agenda te hanteren. Krijgt u meer medewerkers binnen de organisatie? U kunt eenvoudig zelf een nieuwe PC in het netwerk hangen en u kunt zelf de nieuwe medewerker aanmaken, een e-mailadres geven en toegang geven tot die bedrijfsinformatie die u wilt.

Systeembeheer voor een vast bedrag per maand, geen onverwachte kosten

Omdat wij de MKB-servers vanuit een centrale plek beheren is het een zeer kostenefficiënte oplossing. Daarnaast heeft u bij ons geen additionele dure software licenties nodig. Systeembeheer hoeft niet duur te zijn. Al vanaf € 200,- per maand nemen wij u alle IT-zorgen uit handen, inclusief de hardware.

banner 1A MKB server

Zeer complete veilige MKB server met doorgroeimogelijkheden

Naast de genoemde standaard functionaliteiten bieden we nog veel meer opties: VoIP-telefonie, online backup van bestanden, een bewakingscamera die uw pand en uw eigendommen bewaakt, een extra virtuele Windows-machine, een internetlogger, een programma waarmee u op afstand applicaties kunt uitrollen. En er komen nog steeds meer toepassingen beschikbaar. Tevens kunnen we u verschillende IT-randapparatuur leveren op basis van een lease contract. Voor een klein bedrag per maand hoeft u ook hier niet meer naar om te kijken. De MKB server is tevens ideaal als u meerdere kleine vestigingen veilig op elkaar wilt aansluiten.

Meer weten over onze totaaloplossing voor het MKB?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.